مقام معظم رهبری در دیدار با بسیجیان به مناسبت هفته بسیج امسال، منطق بسیج را مقاومسازی حداکثری کشور در مقابل تهدیدها و خطرها بیان کردند. این منطق، یعنی تلاش برای رسیدن به ایران قوی و قدرتمند در همه عرصهها و پرواضح است که تلاش دشمنان ملت ایران درست نقطه مقابل منطق بسیج، یعنی ضعیفکردن ایران عزیز در همه عرصههاست.
تحمیل ۸ سال جنگ سخت نظامی، جنگ فرهنگی، تحریم اقتصادی و اکنون جنگ شناختی همه در جهت تضعیف ایران اسلامی توسط دشمنان ملت ایران بوده و هست.
نظام سلطه در رویکرد نبرد شناختی از طریق مشروعیتزدایی، اعتبارزدایی، اعتمادزدایی، قداستزدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی و سیاهنمایی، دنبال یک چیز هست و آن ازبینبردن سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی نظام است.
برکسی پوشیده نیست که مهمترین مؤلفه امنیت ملی هر کشوری، سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی آن کشور است که برای آن در برابر دشمنان امنیتآفرین است و از طرفی، با وجود امنیت است که کشور رو به جلو و در مسیر پیشرفت و تعالی و رسیدن به قلهها قرار میگیرد.
ازجمله جاهایی که عیار سرمایه اجتماعی هر نظام و کشوری را عیان میکند، میزان مشارکت مردم در انتخابات است. هرچه میزان مشارکت بیشتر، سرمایه اجتماعی بیشتر و هرچه سرمایه اجتماعی بیشتر، امنیت ملی بیشتر و به تبع آن، مسیر رشد و پیشرفت هموارتر.
مقام معظم رهبری در دیدار نوروزی با کارگزاران نظام در فروردین امسال، ضمن اشاره به مسئله انتخابات پایان سال، فرمودند: «این انتخابات (انتخابات مجلس دوازدهم) خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد؛ ضعف دولت را، ضعف مسئولین را، ضعف آحاد مردم را و... . هرچه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم. یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.»
بر اساس این منطق انتخابات پایان سال چنانچه با مشارکت حداکثری برگزار شود، میتواند مظهر اقتدار کشور شود و امنیتآفرین و دشمنان را در طراحی نقشههای خصمانه ناامید کند و اگر هم خدای ناکرده با مشارکت ضعیف، آنها را امیدوار میکند به اقدامات خصمانه علیه کشور.
حال با منطق بسیج که دنبال مقاومسازی کشور علیه تهدیدات هست، وظیفه همه بسیجیان زمینهسازی برای مشارکت حداکثری در انتخابات است. گفتنی است مراد و منظور از بسیج، فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۴ است که فرمودند: «وقتی میگوییم «بسیج»، مراد ما فقط یک مجموعه نظامی و مُلبس به لباس نظامی و آموزشهای نظامی نیست؛ بلکه بسیج، یعنی مجموعه انسانهایی که نیروی خودشان را به میدان میآورند تا در جهاد عمومی کشور و ملتشان، در جهت رسیدن به قلهها فعال باشند و با آنها همکاری کنند و در کارشان سهیم باشند.»
با این تعریف، همه کسانی که علاقهمند به قویشدن و پیشرفت و تعالی ایران هستند، میبایست در این عرصه نقشآفرین باشند.